Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για την απώλεια του αγαπητού Χρήστου Μπιμπή
Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για την απώλεια του αγαπητού Χρήστου Μπιμπή

Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για την απώλεια του αγαπητού Χρήστου Μπιμπή

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Μπιμπή έχει σκορπίσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Ο Χρήστος Μπιμπής, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα στον πρωτογενή τομέα του νησιού και είχε διακριθεί για τη συμβολή του στην αγροτική ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Χρήστος Μπιμπής υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση ως διευθυντής του ΕΛΓΑ Κρήτης και ως πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κρήτης (ΓΕΩΤΕΕ), θέσεις από τις οποίες εργάστηκε για την προώθηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στο νησί. Η αφοσίωσή του και το όραμά του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα τον έκαναν έναν από τους πιο σεβαστούς και αγαπητούς γεωπόνους στην Κρήτη.

Η κηδεία του Χρήστου Μπιμπή θα τελεστεί το Σάββατο, 6 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο προάστιο Ηρακλείου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 12 το μεσημέρι, δίνοντας την ευκαιρία σε οικογένεια, φίλους και συναδέλφους να τον αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη του. Η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:00 το πρωί για το ύστατο χαίρε.

Ο Χρήστος Μπιμπής αφήνει πίσω του ένα πλούσιο κληροδότημα στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, αλλά και στη μνήμη των ανθρώπων που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Η συνεισφορά του στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της Κρήτης θα μείνει ανεξίτηλη και το όνομά του θα παραμείνει συνώνυμο της πρωτοπορίας και της αφοσίωσης στον πρωτογενή τομέα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις