Κρήτη: Δύο τραυματίες μετά από τροχαίο που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός!

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ στο κέντρο του Ρεθύμνου, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρχών και του ΕΚΑΒ.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Κεφαλογιάννηδων και Αρκαδίου, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 52χρονος άνδρας συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο 20χρονοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Οι νεαροί, μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για ιατρική περίθαλψη. Ευτυχώς, οι τραυματισμοί τους αποδείχθηκαν ελαφροί και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, έλαβαν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το γεγονός ότι ο 52χρονος οδηγός του αυτοκινήτου οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, επιβεβαιώθηκε από την αλκοολομέτρηση που διεξήγαγε η Αστυνομία επί τόπου. Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ οδήγησε στη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα σοβαρές νομικές συνέπειες. Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, που έχει αναλάβει την προανάκριση, προχώρησε στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων στον παραβάτη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις