Realtors Kreta
Realtors Kreta

Τα super market Χαλκιαδάκης μοίρασαν παιχνίδια και χαρά στα παιδιά (pics)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, τα s/m Χαλκιαδάκης προσέφεραν φέτος τα Χριστούγεννα τα δώρα του Άγιου Βασίλη σε παιδιά και άτομα με αναπηρία που φιλοξενούνται σε δομές της Κρήτης!
Μοιράσαμε δώρα και πολλά χαμόγελα σε συνολικά 220 παιδιά και άτομα με αναπηρία που φιλοξενούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων/ Στέγη Φιλοξενίας, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης (Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ.) Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, την Ιερά Μονή Καλυβιανής στις Μοίρες, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χανίων Στέγη Κοριτσιού «Άγιος Νεκτάριος», το Παράρτημα Προστασίας Νέων Χανίων, το Παράρτημα Παιδιού Νεάπολης, το Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ. Πόμπιας Δ. Φαιστού και το ΚΔΑΠΜΕΑ Δ. Μαλεβιζίου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν το παιχνίδι που επιθυμούν, ώστε ο "Άγιος Βασίλης" να τους το φέρει στις γιορτές και να απολαύσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Στη δράση αυτή, συμμετείχαν εθελοντικά εργαζόμενοι των s/m Χαλκιαδάκης, παίκτες από την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ και η ομάδα της Baked Advertising. Τύλιξαν τα δώρα με πολλή χαρά, επισκέφθηκαν τις δομές και μοίρασαν δώρα στα παιδιά!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις