Κρήτη: Αυτός είναι ο 36χρονος Γιώργος που έπεσε νεκρός από μπαλωθιές – Παραδόθηκε ο δράστης

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι υπεύθυνος για τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου μπατζανάκη του, το βράδυ της Τετάρτης στο Οροπέδιο του Καθαρού, στην Κρήτη.

Κρήτη: Από μπαλωθιές σε γλέντι έπεσε νεκρός ο 32χρονος – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γλεντιού για την κουρά προβάτων, μια παράδοση που συχνά συνοδεύεται από την κατανάλωση αλκοόλ και τη ρίψη πυροβολισμών, γνωστών ως «μπαλωτιές».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος δράστης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 36χρονου Γιώργου Ντ., οφείλεται σε μια σφαίρα που έφυγε από το δικό του όπλο. Οι «μπαλωτιές» είναι μέρος μιας κρητικής παράδοσης που, δυστυχώς, κάποιες φορές οδηγεί σε τραγικά συμβάντα.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, υπό την επήρεια αλκοόλ, οι παρευρισκόμενοι έβγαλαν τα όπλα για να ρίξουν εορταστικούς πυροβολισμούς. Ωστόσο, μια από τις σφαίρες που έριξε ο 32χρονος έπληξε θανάσιμα τον 36χρονο συγγενή του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά το τραγικό περιστατικό, ο 32χρονος εξαφανίστηκε και αναζητήθηκε από τις αρχές, για να εντοπιστεί αργότερα το βράδυ σε κατάσταση σοκ.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις