Συγκλονιστικές οι εικόνες από το τροχαίο στις Βούτες Ηρακλείου – Η μητέρα και τα 2 της παιδιά έπεσαν από τα 150 μέτρα (vid)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου στις Βούτες Ηρακλείου, όπου μία μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 2 και 11 ετών, έπεσαν, με το αυτοκίνητό τους, από γκρεμό 150 μέτρων.

Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, έγινε σμπαράλια, ωστόσο οι 3 επιβάτες στάθηκαν τυχεροί και κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους χωρίς να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γιαγιά των 2 ανήλικων, μιλώντας σε δημοσιογράφο του Mega και στην εκπομπή Live News:

«Η κόρη μου θα πήγαινε στο κολυμβητήριο την μεγάλη της κόρη 11 χρονών. Στις 18:10 με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι τράκαρε. Στο αυτοκίνητο ήταν και το άλλο της παιδί ηλικίας 2 χρονών. Όταν εγώ ήρθα, είδα πυροσβεστική, ασθενοφόρα και ΕΜΑΚ και πανικό από τον κόσμο. Τα εγγόνια και η κόρη μου ήταν μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Η κόρη μου μου είπε ότι το αμάξι της “έφυγε”, προσπάθησε να το επαναφέρει αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε προς τον γκρεμό. Όταν έπεσε το αυτοκίνητο η κόρη μου απεγκλώβισε τα παιδιά της γιατί φοβήθηκε μην πιάσει φωτιά και μετά σκαρφάλωσε από τον γκρεμό».

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις