Τρόμος για ζευγάρι που βρέθηκε αντιμέτωπο με διαρρήκτες

Ο φόβος «πάγωσε» το αίμα ενός αντρόγυνου που επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι του σε κεντρικό δρόμο του παραλιακού οικισμού της Μαραθόπολης στον Δήμο Τριφυλίας, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις διαρρήκτες.

Για καλή τους τύχη, οι εισβολείς… φοβήθηκαν περισσότερο από αυτούς ακούγοντας τις φωνές που έβαλαν και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τους πειράξουν. Οι δράστες μπήκαν βιαστικά σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας συνεργός τους σε κοντινό σημείο, με το οποίο εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι γείτονες του ταραγμένου ζευγαριού ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά οι αναζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί του τμήματος Γαργαλιάνων κάλεσαν το Εγκληματολογικό για να πάρει αποτυπώματα από το σπίτι.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι

Ένας 34χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου του 2023 σε ένα σπίτι στο Πέτα της Άρτας, όταν παραβίασε ένα παράθυρο και άρπαξε 50 ευρώ και ένα ρολόι. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών και η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 34χρονου και την υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις