Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουτουζής

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο δημοσιογράφος, Βασίλης Κουτουζής. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τον θάνατο του δημοσιογράφου, για τον οποίο αναφέρει: «Ο Βασίλης Κουτουζής γεννήθηκε στον Πόρο το 1940.

Η δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1964 στην εφ. «Κοινωνική». Εργάστηκε επίσης στις εφημ. «Πειραϊκά Νέα», «Ανένδοτος», «Αθηναϊκή», «Χριστιανική», τα περιοδικά «Γεγονότα», «Ντάμα», «Αλήθεια», «Θησαυρός», «Χομπυ», «Εγώ», «Τηλεκοντρόλ» ενώ από το 1975 και έως τη συνταξιοδότησή του υπήρξε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής πλήθους εκπομπών κοινωνικού οικονομικού, πολιτικού, και αστροφυσικού περιεχομένου στην ΥΕΝΕΔ και την ΕΡΤ.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κουτουζής εργάστηκε ως σύμβουλος Τύπου στη Νομαρχία Πειραιά και σε άλλους οργανισμούς καθώς και ως καθηγητής δημοσιογραφίας σε ιδιωτικές σχολές».

Μάλιστα, η ΕΣΗΕΑ τονίζει: «Ο Βασίλης Κουτουζής άσκησε το επάγγελμα μας με ευσυνειδησία και συναδελφική αλληλεγγύη. Εκτός από τη δημοσιογραφία υπήρξε πολυγραφότατος καθώς έγραψε πλήθος βιβλίων ποικίλου περιεχομένου και μεγάλο αριθμό θεατρικών έργων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά και ιδιαιτέρως τον γιο του και συνάδελφο μας Παναγιώτη, ο οποίος ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του».

Η κηδεία του Βασίλη Κουτουζή θα γίνει την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Πόρο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις