Έρχεται το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού στα Μάταλα – Όλες οι λεπτομέρειες για το μαγευτικό τριήμερο

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει και φέτος δυναμικά στα μαγευτικά Μάταλα!

Κατά το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου, το Matala Beach Festival ανοίγει τις πόρτες του για 11η συνεχόμενη χρονιά, με δωρεάν είσοδο, έτοιμο να καλωσορίσει χιλιάδες επισκέπτες σε μια εμπειρία γεμάτη μουσική, χαρά και ανεμελιά.

Με τη φλόγα του θρυλικού πνεύματος των «παιδιών των λουλουδιών» να ζωντανεύει ξανά, αυτός ο αγαπημένος θεσμός υπόσχεται μοναδικές στιγμές μαγείας που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το Matala Beach Festival υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία, με ένα εντυπωσιακό lineup που περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν η εκρηκτική Μαρίνα Σάττι με την ξεχωριστή φωνή και ενέργεια της, ο μοναδικός ΡΟΥΣ με τις ανατρεπτικές του μελωδίες, και ο πάντα εντυπωσιακός Toni Sfinos που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με το ανατρεπτικό του στυλ.

Επίσης, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μας μαγέψει με τις ατμοσφαιρικές της μελωδίες, ενώ οι 48 ORES υπόσχονται ένα δυναμικό live γεμάτο κέφι και χορό.

Την ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι Chris Child, Pissi & Junior Mi by YUCATAN και GEMMA με τις ιδιαίτερες τους μουσικές προτάσεις.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και εντυπωσιακά tribute acts σε θρυλικές μπάντες όπως οι Doors, Coldplay, AC DC και Motorhead, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Με τόσο πλούσιο πρόγραμμα, το Matala Beach Festival υπόσχεται να χαρίσει αμέτρητες μουσικές αναμνήσεις κάτω από τον ήλιο της Κρήτης!

Το Φεστιβάλ απευθύνεται με το δικό του μοναδικό τρόπο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μας προσκαλεί σε ένα γοητευτικό ταξίδι, να μοιραστούμε μικροί και μεγάλοι τη μαγεία της μουσικής!

Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων του, το Matala Beach Festival υποδέχεται και φιλοξενεί και φέτος το «Matala Busking Project». To «Busking Project» στην ουσία του, υποδέχεται και αγκαλιάζει όλους τους ανεξάρτητους «καλλιτέχνες δρόμου».

Στη διάρκεια του φεστιβάλ, αρκετοί καλλιτέχνες συμμετέχουν ενεργά στο φεστιβάλ, σε διάφορα σημεία του οικισμού.
Την διοργάνωση επιμελούνται η «Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε.», ο Δήμος Φαιστού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδιών – Ματάλων.

Στην συνδιοργάνωση συμμετέχει και η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκρήτια Συνέλευση Νέων «Youth Crete».

Η διάσημη παραλία, πολύχρωμοι πολυχώροι αλλά και το Matala Camping θα φιλοξενήσoυν τους fans του MBF 2024 παρέα με τη Βίκος Cola, την μπύρα Mythos, τον καφέ Δανδάλη και το νερό Ζαρός!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει, 5-6-7 Ιουλίου 2024!

Η είσοδος για τις όλες τις συναυλίες και τις δραστηριότητες θα είναι και το 2024 δωρεάν.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις