Τροχαίο με δύο τραυματίες από εκτίναξη αυτοκινήτου!

Το τροχαίο ατύχημα έστειλε δύο άτομα τραυματισμένα σε νοσοκομείο. Από τη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, το αυτοκίνητο κατέληξε στις γραμμές της παλαιάς εθνικής οδού.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που βλέπουμε παρακάτω, καθώς γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το όχημα κατέληξε από τη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στα όρια της παλαιάς εθνικής οδού. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και αργότερα ειδικό μηχάνημα για την απομάκρυνση του ΙΧ από τις ράγες.

Το τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Πατρων – Πυργου κοντά στα Καμίνια, σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-06-2024). ΙΧ έφυγε από τη νέα εθνική οδό και κατέληξε στην παλαιά. Επί τόπου έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Το ΙΧ βρέθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου στην παλαιά εθνική οδό και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή φορτωτή για να απομακρυνθεί το όχημα από τις γραμμές.

Τροχαίο με δύο τραυματίες από εκτίναξη αυτοκινήτου!

Η σταδιακή μείωση του αριθμού των τροχαίων καθώς και των νεκρών και τραυματιών τα τελευταία χρόνια, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό γεγονός, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν πως η χώρα μας εξακολουθεί να έχει αναλογικά έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς θυμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σύμφωνα με στοιχεία της eurostat για το 2021, στην Ελλάδα βρίσκονται 3 από τις 24 περιοχές χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τουλάχιστον 80 νεκρούς από τροχαία ανά ένα εκατομμύριο κατοίκων. Αυτές είναι η Πελοπόννησος (109), το Νότιο Αιγαίο (103) και η Στερεά Ελλάδα (89).

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις