Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για την παράσυρση κι εγκατάλειψη 17χρονης – «Έχουμε πιάσει πάτο»

Σοκαριστικές είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών, την οποία χτύπησε και στην συνέχεια εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/06).

Το 17χρονο κορίτσι έμεινε να κείτεται αιμόφυρτο στην άσφαλτο, μετά την σφοδρή παράσυρση από αυτοκίνητο και οχήματα να περνούν από δίπλα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος χρίζει άμεσης βοήθειας. Δεν είναι ένα και δύο. Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και φορτηγά προσπερνούν την άτυχη 17χρονη.

Στο σημείο που βρίσκεται στο οδόστρωμα η 17χρονη τα οχήματα διέρχονται το ένα μετά το άλλο με χαμηλή ταχύτητα σε δύο λωρίδες όμως και πάλι κανείς δεν σταματά.

Με κάθε δευτερόλεπτο να είναι κρίσιμο για την υγεία και συνεπακόλουθα για τη ζωή της, περνούν τέσσερα ολόκληρα λεπτά έως ότου περαστικοί βγουν στο δρόμο για να ανακόψουν την κυκλοφορία και ακολούθως ένα όχημα να σταματήσει κοντά, για να μην περάσει κι άλλος οδηγός και τη χτυπήσει.

«Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω;»

Η υπόθεση της 17χρονης ξύπνησε μνήμες της υπόθεσης της Εμμάς, όπου το 2022 στην Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε από οδηγό κι εγκαταλείφθηκε στο οδόστρωμα χάνοντας άδικα την ζωή της.

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της Έμμας, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του MEGA για την υπόθεση παράσυρσης της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω του ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο και απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις