Κρήτη: Hλικιωμένος εντοπίστηκε να κλέβει και να προκαλεί φθορές σε οχήματα!

Ένα περιστατικό κλοπής αντικειμένων και πρόκλησης υλικών ζημιών σε αυτοκίνητα, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης δίπλα ακριβώς στο νέο περιφερειακό δρόμο, βορείως της Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, με περίσσιο θράσος, ένας ηλικιωμένος, χωρίς καμία αφορμή, σταμάτησε το κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε στη μέση του δρόμου της διπλής κυκλοφορίας και άρχισε να αφαιρεί αντικείμενα και αξεσουάρ από σταθμευμένα αυτοκίνητα πελατών του συνεργείου αυτοκινήτων που υπάρχει στο σημείο. Μάλιστα στην προσπάθεια του να ανοίξει κάποια από τα οχήματα, όπου και το πέτυχε για να συνεχίσει την αφαίρεση των αντικειμένων και από το εσωτερικό τους, προκάλεσε υλικές ζημιές.

Το περιστατικό έγινε στις 8 το απόγευμα, ενώ ήταν ακόμα μέρα αλλά και αργότερα να ήταν ο συγκεκριμένος νεοκατασκευασμένος δρόμος έχει αρκετό φωτισμό, με τους περίοικους να τονίζουν ότι ”φοβόμασταν πριν που ο δρόμος ήταν σκοτεινός, να φοβόμαστε και τώρα που έχει πλήρη φωτισμό;”

Κρήτη: Hλικιωμένος εντοπίστηκε να κλέβει και να προκαλεί φθορές σε οχήματα!
Το υλικό που κατέγραψε η κάμερα της επιχείρησης, παραδόθηκε στην αστυνομία της Ιεράπετρας και από μια πρώτη έρευνα του αριθμού κυκλοφορίας του αγροτικού αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί συμπέραναν πως οι πινακίδες δεν αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος καθώς φαίνεται να είναι διαγραμμένες εδώ και αρκετά χρόνια με ένα πρώτο πόρισμα να είναι ότι ενδεχομένως είναι κλεμμένες.

Μένει η αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα και να φτάσει άμεσα στο δράστη, ώστε να επιστρέψει τα κλεμμένα και να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων για τις ζημιές που προκάλεσε.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις