Κρήτη: Έκλεψαν καύσιμα και προκάλεσαν ζημιές σε βάρκες! (pics)

Κλοπή καυσίμων και πρόκληση ζημιών σε κάποιες από τις βάρκες που βρίσκονται δεμένες στην μικρή προβλήτα στο Σταυρό Ακρωτηρίου καταγγέλλουν ιδιοκτήτες ότι συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Οπως αναφέρει επώνυμα στο PARAKRITIKA.GR κάτοικος της περιοχής, έφτασαν στο σημείο και έλυσαν και βάρκα από την προβλήτα, ενώ κατά καιρούς στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα, ορισμένοι έχουν λάβει “μηνύματα” να απομακρύνουν τις βάρκες, αλλιώς… θα τις βρουν στο βυθό!

Άλλοι κάνουν λόγο για κατάληψη της παραλίας από αγνώστους, οι οποίοι σε καθημερινή βάση, κυρίως τη νύχτα, κάνουν άλλου είδους… δουλειές.

“Η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να έρχονται γονείς στην παραλία με τα παιδιά τους και να βλέπουν όλα αυτά, λίγα μέτρα μακριά τους. Δεν γίνεται να καταστρέφονται περιουσίες από κάποιους που προκαλούν ζημιές. Όπως όμως επίσης, να μη τίθεται σε κίνδυνο και η ζωή των παιδιών που κάνουν μπάνιο κοντά στην “τοποθετημένη” τεχνητή προβλήτα, ενώ μπαίνουν και βγαίνουν οι βάρκες. Πρέπει να δοθεί μία οριστική λύση σε όλα αυτά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Σταυρός. Δεν γίνεται να συνεχίζουμε έτσι, με αυτή την παραβατικότητα, από όλες τις απόψεις. Να λυθεί λοιπόν το θέμα με την προβλήτα, που δεν πρέπει να είναι εκεί, αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις ζημιές, τις απειλές, καθώς και τους “καταληψίες” της παραλίας”, επισημαίνει ο κ. Α.Κ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του PARAKRITIKA.GR).

Κρήτη: Έκλεψαν καύσιμα και προκάλεσαν ζημιές σε βάρκες! (pics)
Κρήτη: Έκλεψαν καύσιμα και προκάλεσαν ζημιές σε βάρκες! (pics)
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα