Νίκος Μαλλιαρός: Αυτός είναι ο νέος διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ο Νίκος Μαλλιαρός, σύμφωνα με το ΦΕΚ που εκδόθηκε πρόσφατα, αναλαμβάνει τη θέση του προσωρινού Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η τοποθέτησή του θα διαρκέσει μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση του νέου διοικητή.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο κ. Μαλλιαρός θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το οποίο αντιμετωπίζει αυξημένες προκλήσεις στην παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Νίκος Μαλλιαρός γεννήθηκε στο Ρέθυμνο στις 25 Σεπτεμβρίου 1968 και διαθέτει πλούσιο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, έχοντας αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Dundee της Αγγλίας.

Η επαγγελματική του εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και η εξειδίκευσή του στη διοίκηση επιχειρήσεων αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση της διοικητικής λειτουργίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ο κ. Μαλλιαρός αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια χρονική συγκυρία όπου η ανάγκη για αποτελεσματική διαχείριση και βελτίωση των υπηρεσιών υγείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις