Συνάντηση εργασίας του Αλέξη Καλοκαιρινού με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Ηρακλείου – Νέας Αλικαρνασσού

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός με τους Προέδρους των τεσσάρων Δημοτικών Κοινοτήτων της πόλης και της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού, το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του.

Στη σύσκεψη που είχε ουσιαστικό χαρακτήρα καθώς εξετάστηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Αλέξη Καλοκαιρινό για το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής που αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη διευθέτηση πολεοδομικών ζητημάτων, τη δημοτική περιουσία, τους κοινόχρηστους χώρους, τις κανονιστικές διατάξεις που δρομολογούνται για την καλύτερη λειτουργία της πόλης, τις μελλοντικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις και τις τοπικές αναπλάσεις στις γειτονιές.

Ο Δήμαρχος τόνισε στους Προέδρους ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καλή και ουσιαστική συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες με στόχο την καλύτερη εκτέλεση του δημοτικού έργου και την ενεργό συμμετοχή τους στον προγραμματισμό παρεμβάσεων, όπως για παράδειγμα στα έργα οδοποιίας, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Επίσης αναφέρθηκε στη βελτίωση της ασφάλειας στις γειτονιές και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων προς όφελος των Δημοτών.

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων ενημέρωσαν με τη σειρά τους το Δήμαρχο Ηρακλείου για όλα θέματα που απασχολούν τις περιοχές τους, με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται σε λειτουργικά ζητήματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Θεοδοσία Αγγελιδάκη, της 2ης Μιχάλης Μπινιχάκης, της 3ης Μιχάλης Βάμβουκας, της 4ης Δωροθέα Βρούχου και της Νέας Αλικαρνασσού Αλέξανδρος Τσουλφάς.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις