Τέμπη: Αυτό είναι το βαγόνι τους δυστυχήματος που βρέθηκε στο Κουλούρι – Ρίχνει «φως» στις έρευνες

Στο Κουλούρι, στην έκταση του ΟΣΕ, όπου φυλάσσονται τα τεκμήρια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μεταφέρθηκε ήδη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι αρχές και το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία – τεκμήριο του ΕΡΤΝews.

Το κοντέινερ εντοπίστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο Κουλούρι Θεσσαλονίκης και με εντολή του ειδικού εφέτη ανακριτή ζητήθηκε η μεταφορά του.

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος, μετά από αίτηση του οποίου στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σήμερα από το Καλοχώρι στο Κουλούρι.

“Η αναζήτηση του εφέτη έφερε καρπούς, μεταφέρθηκε το κοντέινερ” ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχουν ήδη ζητήσει πραγματογνώμονα, προκειμένου να το εξετάσει το κοντέινερ. “Το κοντέινερ είναι όπως ακριβώς παραλήφθηκε, μεταφέρθηκε στον ΟΣΕ και μετά στην εταιρία. Υπάρχει πιθανότητα να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα” εκτίμησε. Τέλος, σημείωσε ότι ο ίδιος έχει δώσει κατάθεση για το ξεμπάζωμα. “… να απαντηθούν τα ερωτήματα, ποιος έδωσε τις εντολές” κατέληξε.

 

πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα