Η Σοφία Βέμπο… στη Γεωργική Σχολή Μεσαρά

«Σοφία Βέμπο-φωνές και μνήμες» είναι ο τίτλος της παράστασης, Συναυλίας- Θεατρικής Αφήγησης, που θα παρουσιαστεί στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο, στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς, στον Αμπελούζο, από το Πολιτιστικό Σωματείο «Φίλιος Φθόγγος» & το «Ωδείο Κονσέρτο», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια.

Πρόκειται για μια παράσταση -στο πλαίσιο της θεματικής "Γνωρίζοντας τους Έλληνες Καλλιτέχνες"- αφιερωμένη στη ζωή και στα τραγούδια της μεγάλης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας (1910-1978), γνωστής ως «Τραγουδίστρια της Νίκης» λόγω των εμψυχωτικών, για στρατιώτες και πολίτες, τραγουδιών που ερμήνευε κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου του '40.

Συντελεστές της παράστασης: Συναυλία: Ωδείο Κονσέρτο. Θεατρική αφήγηση: Αικατερίνη Βρέντζου (στο ρόλο της Βέμπο). Συγγραφή θεατρικού μονολόγου: Γωγώ Αμοιρίδου. Σκηνοθεσία θεατρικού μονολόγου: Γιάννης Πανταγιάς. Σκηνοθεσία μουσικής παράστασης: Μαρία Βασιλάκη.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Σημειώνεται ότι πριν την εκδήλωση, στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί παιδικό Κυνήγι Θησαυρού με γρίφους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις