Κρήτη: Έκρυβε 15 κιλά κάνναβης σε αποχέτευση! (pics)

Χθες το απόγευμα (28 Ιουνίου 2024), σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων συνέλαβαν έναν άνδρα, κατηγορούμενο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από συστηματική επιτήρηση και αξιοποίηση πληροφοριών που υποδείκνυαν ότι ο συλληφθείς κατείχε και διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Κρήτη: Έκρυβε 15 κιλά κάνναβης σε αποχέτευση! (pics)

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε έλεγχος στον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε. Κατά την έρευνα στην περιοχή γύρω από τον αποθηκευτικό χώρο, και συγκεκριμένα μέσα σε χάνδακα όμβριων υδάτων, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και κατάσχεσαν συνολικά 15 κιλά και 85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα ευρήματα καταδεικνύουν τη σοβαρότητα της υπόθεσης και υποδηλώνουν την πιθανότητα ο συλληφθείς να είναι μέρος ενός ευρύτερου δικτύου διακίνησης ναρκωτικών.

Κρήτη: Έκρυβε 15 κιλά κάνναβης σε αποχέτευση! (pics)

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και για ένα δεύτερο άτομο, το οποίο έχει ήδη προφυλακιστεί για παρόμοιο αδίκημα, ενισχύοντας την πιθανότητα μιας συντονισμένης δραστηριότητας διακίνησης στην περιοχή.

Κρήτη: Έκρυβε 15 κιλά κάνναβης σε αποχέτευση! (pics)

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με στόχο να αποκαλύψει όλες τις πτυχές της υπόθεσης και να εντοπίσει πιθανές συνδέσεις με άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις