Ηράκλειο: Στιγμές τρόμου για 29χρονη – Εγκατέστησε το panic button για να γλιτώσει από τον σύζυγό της!

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όπου μια 29χρονη γυναίκα υπέστη κακοποίηση από τον 44χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο σύζυγός της, ο οποίος είναι επίσης Έλληνας, την απείλησε και την εξύβρισε, προτού προσπαθήσει να χτυπήσει το κεφάλι της στο τζάμι του αυτοκινήτου τους. Ευτυχώς, δεν κατάφερε να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η 29χρονη γυναίκα, καταρρακωμένη από το περιστατικό, συμφώνησε να εγκατασταθεί στο κινητό της το λεγόμενο «panic button», μια ειδική εφαρμογή που επιτρέπει τη γρήγορη ειδοποίηση των αρχών σε περίπτωση ανάγκης.

Ο δράστης συνελήφθη και πρόκειται να παρουσιαστεί αύριο στον εισαγγελέα για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που σχετίζονται με την κακοποίηση της συζύγου του. Αυτό το περιστατικό αποτελεί την πρώτη φορά που ο 44χρονος εμπλέκεται με την Αστυνομία, κάτι που δείχνει ότι δεν είχε προηγούμενο ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς.

Η 29χρονη γυναίκα, εν τω μεταξύ, θα φιλοξενηθεί σε μια ειδική δομή που παρέχει στήριξη και προστασία στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις