Το κρητικό γλέντι στον Πατσίδερο έμεινε αξέχαστο σε όλους!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το φετινό κρητικό γλέντι στον Πατσίδερο. Η όμορφη πλατεία του γραφικού χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, γέμισε ασφυκτικά το βράδυ του Σαββάτου, στις 22 Ιουνίου, για να απολαύσει το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη, ο οποίος είχε υποσχεθεί μια βραδιά αξέχαστη.

Μια υπόσχεση, που έκανε πραγματικότητα ο δημοφιλής κρητικός καλλιτέχνης, πλαισιωμένος από τους άξιους καλλιτέχνες Ιάκωβο Πατεράκη και ο Αντώνη Σταυρακάκη, καταφέρνοντας να ξεσηκώσουν όλους όσους βρέθηκαν στον Πατσίδερο.

Ήταν ένα γλέντι που κατάφερε το στόχο του. Μια εκπληκτική κρητική βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, καλό φαγητό και κρασί, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατσιδέρου, με την πολύτιμη συμβολή του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, αλλά και των αντιπεριφερειαρχών κ. Γωγώς Μηλάκη και Νίκου Συριγωνάκη.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδέρου, ευχαριστούν επίσης όλους όσους συνέβαλαν μέσα από τις προσφορές τους και τη γενικότερη στήριξη τους για να γίνει πράξη αυτή η μουσική βραδιά. Ενώ δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν και όλους τους συμπολίτες τους, που κατέκλυσαν την πλατεία, τιμώντας με την παρουσία τους, την πρωτοβουλία που ελήφθη για αυτή την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα