Ηράκλειο: Έδειρε άγρια την σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους!
Ηράκλειο: Έδειρε άγρια την σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους!

Ηράκλειο: Έδειρε άγρια την σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους!

Νέο σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στο Ηράκλειο. Ένας 39χρονος άνδρας επιτέθηκε στη 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι των γονιών του, ενώ ήταν παρών και ο 8χρονος γιος τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο άνδρας, σε κατάσταση εκτός ελέγχου, όρμηξε πάνω στη γυναίκα του, σπρώχνοντάς την και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Το ισχυρό χτύπημα την έριξε πάνω σε μια ξυλόσομπα, προκαλώντας της επιπλέον τραυματισμούς.

Παρά την πτώση, ο 39χρονος συνέχισε την επίθεσή του, χτυπώντας την στο πίσω μέρος του σώματός της. Από την κακοποίηση, η γυναίκα υπέστη τραύματα στα χέρια και στα πόδια, και χρειάστηκε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά την επίθεση, η 33χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές. Οι αστυνομικοί, ανταποκρινόμενοι άμεσα, προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Η παρουσία του παιδιού κατά τη διάρκεια της επίθεσης καθιστά την κατάσταση ακόμα πιο τραγική, αναδεικνύοντας την ανάγκη για αυξημένη προστασία και υποστήριξη των θυμάτων οικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις