Άγρια δολοφονία σε χωριό της Λάρνακας – Τον εκτέλεσε με σφαίρα στο κεφάλι και εξαφανίστηκε

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Κοινότητα Ορμήδειας, στην Λάρνακα, το βράδυ της Τρίτης (25/06).

Σύμφωνα με το cyprustimes.com, η άγρια δολοφονία σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ, μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκονταν δύο Ελληνοκύπριοι, ένας εκ των οποίων φέρεται πως είναι και ο ιδιοκτήτης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που τέθηκαν από την αρχή ενώπιον της Αστυνομίας, φαίνεται πως οι δυο τους διαπληκτίστηκαν και ακολούθησε το αιματηρό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας που διερευνά το φόνο, το θύμα φέρει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι. «Η Αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη του συνεργείου σε σχέση με το φόνο» αναφέρεται συγκεκριμένα από τις Βρετανικές Βάσεις.

Το θύμα δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί επισήμως, αν και υπάρχουν πληροφορίες ενώπιον των αρχών για την ταυτότητα του. Πληροφορίες του cyprustimes.com αναφέρουν ότι οι αρχές των Βάσεων προχώρησαν με την έκδοση εντάλματος σύλληψης και αναζητούν τον δράστη.

enikos.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα