Νεκρός 20χρονος ελληνικής καταγωγής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Γερμανία – Του επιτέθηκαν 10 άτομα!

Κατέληξε ο 20χρονος ελληνικής καταγωγής Φίλιππος Τσάνης, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Γερμανία. Συγκεκριμένα ο άτυχος νεαρός είχε βγει να γιορτάσει την αποφοίτηση της μικρής του αδελφής το βράδυ του Σαββάτου.

Δυστυχώς όμως το βράδυ εκείνο αποδείχθηκε μοιραίο για τον άτυχο Φίλιππο ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα (26/06). Μάλιστα, στο νοσοκομείο το οποίο διακομίστηκε ο νεαρός έδωσε μεγάλο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Χθές η οικογένειά του ενημερώθηκε ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο συνέβη σε εμάς» είπε ο πατέρας του Φιλίππου, Δημήτρης Τσάνης, στην εφημερίδα BILD.«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε», συμπλήρωσε.

Ο Φίλιππος ήταν καλεσμένος στο πάρτυ αποφοίτησης της Γ΄Λυκείου Ratsgymnasium στο Μίντεν που βρίσκεται στην Βεστφαλία. Μετά το πάρτι ο φίλος με έναν πολύ στενό του φίλο σταμάτησαν σε ένα πάρκο κοντά στα μεσάνυχτα. Πιθανότατα είτε πήγαιναν σε ένα κοντινό κλαμπ που συνεχιζόταν το πάρτι, είτε γυρνούσαν σπίτι.

Στο πάρκο ο Φίλιππος με τον φίλο του φαίνεται να διαπληκτίστηκαν με μια παρέα 10 νεαρών σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας. Η παρέα των νεαρών χτυπούσαν επανειλημμένα τους δύο φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας δήλωσαν πως το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε πως τα τραύματά του ήταν μη αναστρέψιμα για αυτό και κατέληξε.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα