Έπεσαν πάνω στην ίδια εκκλησία: Τραγικό τροχαίο ζευγαριού με διαφορά ημερών!

Θύματα δύο δυστυχημάτων στην Αλαμπάμα ήταν οδηγοί αυτοκινήτων που ήταν ζευγάρι, οι οποίοι σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα έπεσαν πάνω στην ίδια εκκλησία.

Ο Anthony Banks Jr., 19 ετών, πέθανε όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω στην εκκλησία Βαπτιστών του Ρίβερσαϊντ. Η σύγκρουση έγινε στις 20 Ιουνίου και πυροδότησε μία τεράστια φωτιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο Banks να χάσει τη ζωή του.

Τρεις μέρες αργότερα, η κοπέλα του, η 19χρονη Jennefer Arellano-Maldonado, σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο, αφού έπεσε στην καμένη εκκλησία, ενώ φέρεται να προσπαθούσε να διαφύγει από την αστυνομία. Αξιωματούχος είπε στο Alabama Live ότι η Arellano-Maldonado προσπαθούσε να αποφύγει έναν αστυνομικό στο Ρίβερσαϊντ.

Την στιγμή του δυστυχήματος η κοπέλα δεν φορούσε ζώνη, ενώ ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο σημείο.

Η μητέρα του Banks δημιούργησε έναν λογαριασμό στο GoFundMe για να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων της κηδείας και απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα γιο της.

Μεταξύ άλλων, η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού έγραψε: «Η ζωή του δεν είχε καν ξεκινήσει πριν φύγει τραγικά από αυτόν τον κόσμο. Καθώς γράφω αυτό το κείμενο τα δάκρυα κυλούν ανεξέλεγκτα και προσεύχομαι όλα αυτά να είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θα ξυπνήσουμε όλοι σύντομα».

Η Υπηρεσία Επιβολής του Νόμου της Αλαμπάμα διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν τα δυστυχήματα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις