Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα»

Αγανακτισμένη για τα σχόλια που δέχεται σχετικά με το βάρος της, εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη σε story που ανέβασε το πρωί της Τετάρτης (26/6) στο Instagram.

Αρχικά, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημά της για την αλλαγή που έχει υποστεί το σώμα της, μετά από δύο χειρουργεία.

«Να σου πω και τον καημό μου. Θυμάσαι που είχα κάνει απανωτά πριν από λίγο καιρό 2 χειρουργεία, το ένα πίσω από το άλλο, μέσα σε 1,5 μήνα;

Μετά τα χειρουργεία αυτά σκάλωσε φουλ ο μεταβολισμός μου. Δικαίως θα μου πείτε, γιατί και αυτό το καημένο το σώμα πρέπει κάπως να αντιδράσει σε δύο ολικές ναρκώσεις, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Σκάλωσε ο μεταβολισμός μου, κατακράτηση φουλ και σε λιπομέτρηση που έκανα στην κολλητή μου, μού έβγαλε ακριβώς αυτά. Έχω πάρει 4 κιλά, έχει ανεβεί το λίπος μου, έχει πέσει η μεταβολική μου ηλικία…».

«Οπότε θα πάω προπόνηση σήμερα. Δεν μου αρέσει καθόλου να κάνω προπόνηση μέσα στο καλοκαίρι, με τέτοια ζέστη και δεν μου αρέσει και καθόλου να προσέχω την διατροφή μου, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι. Αλλά θα προσπαθήσω, γιατί αλλιώς δεν τα βλέπω να φεύγουν. Πρέπει κάπως να ξεσκαλώσει αυτός ο μεταβολισμός, ο έρμος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμα, η influencer τόνισε πως: «Και σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα, το ξέρω! Δεν είναι και πολύ ωραίο να μου το λέτε συνέχεια. Φτάνει κάπου με το body shaming, είναι αστείο!».

ioanna-touni.jpg
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις