Κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων - Πότε πέφτει η θερμοκρασία
Κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων - Πότε πέφτει η θερμοκρασία

Κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων – Πότε πέφτει η θερμοκρασία

Υψηλή θερμοκρασία και ισχυρούς ανέμουν που φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ έχουμε σήμερα, Τετάρτη (26.06.24). Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, ο καιρός είναι γενικά αίθριος καιρός.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία σήμερα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 33 με 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και στη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αύριο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 33 με 34 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 35 με 36 και κατά τόπους τους 37 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου πλην της νότιας Κρήτης που θα φτάσει τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις