Στ. Αρναουτάκης: "Μαζί με τους φορείς ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά"

Η 26η Ιουνίου, «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους», αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών αποτελεί ένα ζήτημα δημόσιας υγείας, ο τρόπος αντιμετώπισής του άπτεται των ανθρώπινων δικαιωμάτων και δεν μπορεί να εστιάζεται στην ποινική καταστολή.

Το ΚΕΘΕΑ για φέτος τονίζει το σύνθημα #Πάμε μαζί, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συλλογική δράση και το σχεδιασμό πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στο μήνυμα του για την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υιοθετεί το σύνθημα του ΚΕΘΕΑ και υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας των φορέων ενάντια στα ναρκωτικά.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, με τους συλλόγους και τα κέντρα απεξάρτησης, τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, τονίζουμε πως πρέπει να #Πάμε Μαζί, για να χτίσουμε μια κοινωνία ασφαλή, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς εξαρτήσεις», αναφέρει ο Σταύρος Αρναουτάκης.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις