Κρήτη: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 18χρονο Κωσταντίνο – 8ος νέος που χάνει την ζωή του από τροχαίο το 2024

Το τελευταίο αντίο θα πουν την Κυριακή γονείς, συγγενείς και φίλοι στον 18χρονο Κωνσταντίνο ο οποίος «έσβησε» μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Αγιάς.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος από τον Φουρνέ, ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, έξω από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Κωνσταντίνος είχε χάσει τις αισθήσεις του και οι γιατροί του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να τον επαναφέρουν, χωρίς να καταφέρει να επανέλθει.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στον Φουρνέ. Η σορός του θα βρίσκεται στην οικία τις οικογένειας από τις 9:00 το πρωί.

Την ίδια στιγμή, σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται οι δύο φίλοι και συνεπιβάτες στο αυτοκίνητο. Ο 18χρονος οδηγός είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ η επίσης 18χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΑΓΝΗ καθώς έχει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα.

Σοκαρισμένη ωστόσο παραμένει η τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για το δεύτερο σφοδρό τροχαίο μέσα σε λίγες μέρες. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα ένας 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με άλλο όχημα, στον Βάμο Αποκορώνου, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, φέροντας σοβαρά τραύματα.

Το 2023 στην Κρήτη θρηνήσαμε 39 θύματα σε τροχαία, ενώ από την αρχή του 2024 έχουν χάσει τη ζωή τους 25 άτομα, οκτώ από αυτά ήταν νέοι, κάτω των 25 ετών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή zarpanews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις