Κρήτη: Συλλήψεις 15 ατόμων μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση!

Από τα ξημερώματα της Τρίτης 18/6 ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από Χανιά και Ηράκλειο πραγματοποίησαν στοχευμένες έρευνες σε σπίτια, αποθήκες και άλλες εγκαταστάσεις κατοίκων της Κισάμου.

Στο «στόχαστρο» των διωκτικών αρχών τόσο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων όσο και της μονάδας αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος, βρέθηκαν μέλη οικογενειών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κισάμου, οι οποίοι από το παρελθόν απασχολούν κατά καιρούς τις διωκτικές αρχές για πολλαπλές περιπτώσεις παραβατικότητας, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα ακίνητα που χρησιμοποιούνται από τα συγκεκριμένα άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατασχέθηκαν και περίπου 120 αιγοπρόβατα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κίσαμο αναμένεται να γνωστοποιηθούν και επίσημα τις επόμενες ώρες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τις δεκάδες προσαγωγές που έγιναν, οι 15 μετετράπησαν σε συλλήψεις με τους εμπλεκόμενους να αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Τετάρτης 19/6 στις δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα