Στέφανος Κασσελάκης: "Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν είναι υποψήφιος ο Τσίπρας"

«Εάν η κοινωνία θελήσει να είναι αυτό το νέο κυβερνών σχήμα προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση, γιατί δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, για την πρόταση Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μετά από κάλπες με κοινό υποψήφιο.

«Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν είναι υποψήφιος ο Τσίπρας», απάντησε σε σχετική ερώτηση. Σε ερώτηση αν φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα και πως σχολιάζει ότι εκείνος κάλεσε τον Αλέξη Χαρίτση στην σκδήλωση του Ινστιτούτου ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Αν ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να προσκαλέσει το πρώην υπουργικό του συμβούλιο, θέλω να τιμήσω τα πολλά θετικά του στη χώρα»

«Μόρφωμα» χαρακτήρισε τη Νέα Αριστερά. Έκανε επίσης άνοιγμα στην Πλεύση Ελευθερίας λέγοντας: «Τίμια η αποχώρηση Κωνσταντοπούλου που έφυγε για ιδεολογικούς λόγους»

Σε άλλη ερώτηση αν το μέλλον της Κεντροαριστεράς είναι η πρόταση Παππά απάντησε: «Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των πολιτών. Σε δύο πεδία το κοινοβουλευτικό και στη κοινωνία των πολιτών»

Έμμεση θέση πήρε και στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικό brand, αλλά έχει σύγχυση στο τι πιστεύει» και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όποιος είναι ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις