Κρατείται ο δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύζυγό του – Αύριο απολογείται

Ο ποινικολόγος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η σύζυγός του αρνείται ότι υπήρξε περιστατικό κακοποίησης και επιμένει ότι τα τραύματά της προήλθαν από ατύχημα. Το ίδιο υποστηρίζει και ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος ηταν και εκείνος που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Κυριακής, χτυπημένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την καταγγελία έκανε ο γιατρός που εξέτασε την σύζυγό του, ο οποίος διαπίστωσε ότι τα τραύματά της δεν προέρχονται από πτώση από σκάλα, όπως ισχυρίστηκε το ζευγάρι, αλλά από ανθρώπινο χέρι και κάλεσε αμέσως τις Αρχές που πέρασαν χειροπέδες στον γνωστό δικηγόρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αναφορά των γιατρών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η γυναίκα αναφέρεται ως πολυτραυματίας, ενώ σημειώνεται ότι τα χτυπήματα μακροσκοπικά δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση.

Στην κατάθεσή της, η σύζυγος του δικηγόρου δεν αναφέρει τίποτα για ξυλοδαρμό και επιμένει ότι έπεσε από τις σκάλες. Αυτό υποστηρίζει και ο δικηγόρος σύζυγός της, ο οποίος έλεγε στους γιατρούς του νοσοκομείου: «Βοηθήστε την, έπεσε από τις σκάλες».

Αυτή τη στιγμή, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, που θα αποφανθεί για τον γνωστό και αρκετά προβεβλημένο από τα media δικηγόρο των Αθηνών, ενώ αναμένεται η αυριανή του απολογία ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα