Σε κλειστό μαγαζί έκρυβε τα ναρκωτικά

Την αυλή ενός εγκαταλειμμένου καταστήματος στα Γιαννιτσά της Πέλλας είχε μετατρέψει σε «καβάντζα» για τις ποσότητες κάνναβης που διακινούσε ένας 38χρονος, στα ίχνη του οποίου βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν συνέλαβαν ένα ζευγάρι «πελατών» του.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στη μοτοσικλέτα που επέβαιναν ένας 25χρονος και μία 21χρονη, το βράδυ της Παρασκευής, η γυναίκα πέταξε στο οδόστρωμα μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίου. Όμως, συνελήφθησαν και στη συνέχεια αποκάλυψαν ότι την είχαν αγοράσει από τον 38χρονο διακινητή που εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και στην “καβάντζα” του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 16,2 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του και στο όχημα που χρησιμοποιούσε και κατασχέθηκε, βρέθηκαν συνολικά 1.485 ευρώ από τις προηγούμενες πωλήσεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, μαζί με το ζευγάρι που κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών..

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις