Κάπνιζαν σε πτήσεις προς Ηράκλειο και συνελήφθησαν!

Δύο ξεχωριστά περιστατικά σημειώθηκαν σε πτήσεις με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, που οδήγησαν στη σύλληψη επιβατών για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη σε πτήση από τη Λιθουανία προς το Ηράκλειο, όταν ένας 47χρονος Ουκρανός επιβάτης αποφάσισε να καπνίσει στις τουαλέτες του αεροσκάφους. Παρά τις προειδοποιήσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος, ο επιβάτης παραβίασε τους κανονισμούς. Το πλήρωμα του αεροσκάφους αντιλήφθηκε την παραβίαση και ενημέρωσε αμέσως τις αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου Ηρακλείου. Μετά την προσγείωση, ο Ουκρανός συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση από τη Γερμανία με προορισμό επίσης το Ηράκλειο. Ένας 27χρονος Γερμανός επιβάτης παραβίασε τους κανονισμούς ασφαλείας καπνίζοντας στις τουαλέτες του αεροσκάφους. Το πλήρωμα αντέδρασε άμεσα, καταγράφοντας την παράβαση και ενημερώνοντας τις αρχές. Κατά την προσγείωση, ο Γερμανός συνελήφθη από την αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι επιβάτες αντιμετώπισαν αυστηρές συνέπειες για τις πράξεις τους, καθώς το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της πτήσης αποτελεί σοβαρή παραβίαση των κανόνων ασφαλείας και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων στο αεροσκάφος. Οι αρχές επισημαίνουν τη σημασία της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς για την ασφάλεια των πτήσεων και την ευημερία των επιβατών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις