Πτυχιούχος η πρωταθλήτρια μας Κέλλυ Κυδωνάκη! (pics)

Πτυχιούχος είναι από την Παρασκευή 14 Ιουνίου η μεσαρίτισα πρωταθλήτρια του καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη, η οποία αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η ανάρτηση της αναφέρει: «Η ζωή μας είναι ένας ατελείωτος δρόμος, ένας δρόμος ονείρων και στόχων. Υπάρχουν στάσεις – παρακάμψεις στην διαδρομή όμως τον τερματισμό τον καθορίζουμε εμείς. Αυτό το πτυχίο είναι το παιδικό ονειρο ενός μικρού κοριτσιού που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα, δεν είναι ο Τερματισμός αλλά η Αφετηρία.

Το κομμάτι αυτής της διαδρομή δεν ήταν εύκολο αλλά ποιος είπε πως έπρεπε να είναι? Τα όνειρα απαιτούν θυσίες. Η πίεση , οι δυσκολίες είναι αυτές που μας διαμορφώνουν και μας δίνουν την ευκαιρία να λάμψουμε.

Οι δυο άνθρωποι που στέκονται πλάι μου στην δεύτερη φωτογραφία – οι γονείς μου είναι η αιτία που έγινα αυτό που είμαι σήμερα, που βρίσκομαι εδώ τώρα και ζω ένα από τα όνειρα μου. Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ να σας πω .

Λένε ότι πρέπει να ζούμε την στιγμή και ότι η αυτές μένουν στο τέλος. Εγώ την έζησα , η μέρα της ορκομωσίας μου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου. Όλοι εσείς που ήσασταν εκεί, που χαρήκατε για εμένα την κάνατε μοναδική,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ❤️

Ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχω στην ζωή μου!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις