Βαρύ πρόστιμο σε ινφλουένσερ που παραβίασε μία απαγορευμένη ροζ παραλία

Μία ινφλουένσερ από το Ντουμπάι δέχθηκε πρόστιμο 1.800 ευρώ για παραβίαση μίας απαγορευμένης ροζ παραλίας στη Σαρδηνία, από όπου μάλιστα ανέβασε και μία σειρά από βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα έφτασε στην ακτή της Spiaggia Rosa με φουσκωτή βάρκα, σε μία παραλία η οποία φημίζεται για την ροζ άμμο της και βρίσκεται στο νησί Budelli της Σαρδηνίας. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο αγνόησε πλήρως τις απαγορευτικές πινακίδες.

Γιατί απαγορεύεται η πρόσβαση

Από τη δεκαετία του 1990 έχει απαγορευθεί η πρόσβαση στους τουρίστες, τόσο για να περπατούν στην παραλία, από την οποία συχνά κλέβουν άμμο, όσο και να κολυμπούν στη θάλασσα, ωστόσο μπορούν να επισκέπτονται το νησί με σκάφος και επιτρέπεται να περπατούν σε ένα μονοπάτι πίσω από την παραλία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, η γυναίκα, βραζιλιανικής καταγωγής, που ζει στο Ντουμπάι ανέβασε το περιεχόμενο στον λογαριασμό της στο Instagram, @Rogeriaguiadubai, που έχει πάνω από 35.000 ακόλουθους, ενώ σε ένα από τα βίντεο έχει τα πόδια της στην άμμο.

Η καταπάτηση φέρεται να έγινε πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων της Σαρδηνίας και οι αξιωματικοί της ακτοφυλακής προχώρησαν σε περαιτέρω έρευνα. Η γυναίκα εντοπίστηκε στο Ντουμπάι και της κοινοποιήθηκε πρόστιμο 1.800 ευρώ, από τα οποία τα 300 ευρώ αφορούν την περιφρόνηση της απαγόρευσης και τα 1.500 ευρώ την άφιξη με σκάφος, το οποίο δεν είχε άδεια πρόσβασης στο Budelli.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις