Μάξιμος Σενετάκης: «Με αφετηρία το Ηράκλειο και την Κρήτη συνεχίζω τον αγώνα»

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης, ολοκλήρωσε την πρώτη του κυβερνητική θητεία και μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης επιστρέφει στα βουλευτικά του καθήκοντα.

Σε ένα σύντομο απολογισμό που δημοσίευσε στα social media, επεσήμανε ότι ο στόχος του στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας είναι "καινοτομία παντού".

"Πριν από ένα χρόνο επανεκλεγμένος για τρίτη φορά βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο και μετά από μια ιστορικά πρωτοφανή ανατροπή στο νησί όταν η Κρήτη βάφτηκε μπλε, ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis μού εμπιστεύτηκε την εποπτεία της Έρευνας και της Καινοτομίας στην χώρα.

Ήταν μια άκρως δημιουργική χρονιά, κατά την οποία, σε άριστη συνεργασία με τον Υπουργό Κώστας Σκρέκας – Kostas Skrekas , τον Γ.Γ. Αθανάσιο Κυριαζή και τους συνεργάτες μας – τους οποίους και ευχαριστώ θερμά – ορίσαμε την Έρευνα και την Καινοτομία ως σημαντικό συντελεστή βιώσιμης ανάπτυξης, ως σύγχρονο τρόπο να διοικούμε, να επιχειρούμε, να παράγουμε, να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερομάστε.

Μετά από ένα χρόνο επίπονης εργασίας δίνουμε τη σκυτάλη στη νέα ηγεσία για να συνεχίσει να εργάζεται ώστε να πετύχουμε "Καινοτομία παντού", γιατί είμαστε πεπεισμένοι πως για να ευημερήσουμε πρέπει να καινοτομήσουμε.

Με την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης κυβερνητικής θητείας μου η επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα είναι η αυτονόητη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης την οποία έδειξαν στο πρόσωπο μου χιλιάδες Ηρακλειώτες.

Με αφετηρία το Ηράκλειο και την Κρήτη, συνεχίζω τον αγώνα για μια Ελλάδα σύγχρονη και δημοκρατική, παραγωγική και ανταγωνιστική, ανεξάρτητη και ασφαλή, παραμένοντας πάντα υπηρέτης της Πατρίδας και στρατιώτης της Παράταξης μας".

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις