Μεγάλη διάκριση για τον ερευνητή του ΙΤΕ, πυρηνικό ιατρό Γεώργιο Ζ. Παπαδάκη!

Στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης (Society of Nuclear Medicine & Molecular Imaging; SNMMI) που διεξήχθη στο Τορόντο του Καναδά το διάστημα 8-11 Ιουνίου 2024, ο ερευνητής Β του ΙΤΕ και επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης, πυρηνικός ιατρός κ. Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης MD, MPH, PhD απέσπασε το βραβείο καλύτερης διεθνούς ανακοίνωσης για την Ελλάδα (SNMMI 2024 International Best Abstract Award for Greece).

Η εργασία που απέσπασε τη διάκριση εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμου πολυ-τροπικού ραδιο-φαρμάκου για την ανίχνευση λεμφαδένα φρουρού (sentinel lymph node detection; SLND) με αυξημένη διαγνωστική αποτελεσματικότητα και αποτελεί προϊόν ερευνητικής δουλειάς που υλοποιήθηκε στην προαναφερθείσα νεοσύστατη καινοτόμο ερευνητική υποδομή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ.

Μεγάλη διάκριση για τον ερευνητή του ΙΤΕ, πυρηνικό ιατρό Γεώργιο Ζ. Παπαδάκη!

Το βραβείο που απεδόθη στον κ. Παπαδάκη είναι πραγματικά μια κορυφαία αναγνώριση επιστημονικής αριστείας, καθώς προέρχεται από τη σημαντικότερη επιστημονική εταιρεία στο πεδίο της πυρηνικής ιατρικής και μοριακής απεικόνισης παγκοσμίως.

Μεγάλη διάκριση για τον ερευνητή του ΙΤΕ, πυρηνικό ιατρό Γεώργιο Ζ. Παπαδάκη!

Ο κ, Παπαδάκης ανέφερε «Η επιτυχία ανήκει και αφιερώνεται σ' όλα τα μέλη της ερευνητικής μου ομάδας για την σκληρή τους δουλειά και προσήλωση. Τους είμαι ευγνώμων!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκπαίδευση - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις