Στην απόλυτη παρακμή η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Κοκκίνη Χάνι – Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους (pics)

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Κοκκίνη Χάνι έχει αφεθεί στην τύχη της.

Αυτή η σχολή έχει μια μακρά ιστορία, με πολλούς από τους παλαιότερους αποφοίτους να θυμούνται τη δεκαετία του 1990 και την εξοικείωσή τους με τη ξενοδοχειακή τέχνη.

Πολλά από τα στελέχη του τουριστικού μας προϊόντος έχουν προέλθει από αυτήν τη σχολή και έχουν προσφέρει σημαντικά στη βιομηχανία του τουρισμού.

Ωστόσο στο σήμερα, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Σπασμένα τζάμια, σκόνη, αραχνιασμένα, για μια σχολή κόσμημα…

Η ομάδα VINTAGE-ΚΛΙΚ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΚΡΗΤΗ-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ στο facebook και ο Μαρίνος Τακιντζής φέρνουν στο φως την σημερινή κατάσταση…

Στην ανάρτηση του ο Μαρίνος Τακιτζής αναφέρει: «Μετά από 35 χρόνια, πάτησα ξανά στην Σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων…Είχα φοιτήσει το 1985,έφυγα για φαντάρος,και επέστρεψα ξανά τα έτη 1988-89 .

Μια σχολή πρότυπο που φοίτησαν χιλιάδες μαθητές και μεγάλα ονόματα του Τουρισμού…Κάποτε έκλεισε,και λόγω του σεισμού το κτίριο ερημώθηκε…Πήγα σήμερα ,μετά από προτροπή πολλών μελών,ότι από πολλά σημεία έχουν σπάσει τζάμια και ίσως μπορέσω να μπω..

Πήγα λοιπόν και μπήκα , συγκίνηση, αναμνήσεις,ρίγος με αυτό που άφησα τότε και όσα έζησα εκεί με τους καθηγητές,τους μαθητές,τις δυνατές φιλίες, τις δύο αγαπημένες μου φίλες που ζήσαμε μαζί,σε όλες αυτές τις γωνιες και σήμερα δεν ζουν…

Βομβαρδισμενο τοπίο ,όλα έμειναν αραχνιασμενα, γκρεμισμένα και περπατώντας μέσα στους χώρους δάκρυσα αναπολώντας την νιότη μου, τους φόβους τότε της επαγγελματικής ζωής που άρχιζα,τα διαγωνίσματα ,τους καθηγητές,τα γέλια ,τις φωτογραφίες σε κάθε γωνιά τότε..

Ένας κόμπος με έπιασε, γυρίζοντας μέσα και βγήκα έξω χάλια από τις αναμνήσεις και την σημερινή κατάντια του Κτιρίου».

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις