Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Τζολάκης!
Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Τζολάκης!

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Τζολάκης!

Ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο ταλαντούχος Έλληνας τερματοφύλακας, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του, ειδικά κατά τη διάρκεια των νοκ άουτ παιχνιδιών στο Europa Conference League.

Η συμβολή του ήταν καθοριστική στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, που οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν τη Φιορεντίνα.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας, με την απόδοσή του, κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια του Europa Conference League, τον καθιέρωσαν στη βασική ενδεκάδα και του έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο και την αξία του σε ένα ευρύτερο ευρωπαϊκό κοινό.

Στον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα, οι εξαιρετικές επεμβάσεις του κράτησαν τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του τροπαίου, ενισχύοντας την ψυχολογία της ομάδας και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Νέο Συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Τζολάκης βρέθηκε σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι διαπραγματεύσεις απέδωσαν καρπούς, καθώς ο Τζολάκης συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια, υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρητικό τερματοφύλακα, χρησιμοποιώντας τα επίσημα προφίλ της ΠΑΕ στα social media για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους φιλάθλους. Η ανάρτηση της ομάδας έλαβε θερμή υποδοχή, με τους οπαδούς να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την παραμονή ενός από τους ανερχόμενους αστέρες της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις