Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω απ' τον τραγικό θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη - Δυο νέες συλλήψεις
Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω απ' τον τραγικό θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη - Δυο νέες συλλήψεις

Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω απ' τον τραγικό θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη – Δυο νέες συλλήψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 11/6 στις Καλύβες Αποκορώνου και που είχε τραγική κατάληξη με τον θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες.

Προς το παρόν η σύλληψη των δυο 24χρονων αφορά στην συμμετοχή τους στην συμπλοκή και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου προκειμένου να αποφασισθούν οι οριστικές κατηγορίες και να ολοκληρωθεί η δικογραφία που θα σταλεί στον Εισαγγελέα, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η αιτία που οδήγησε στην συμπλοκή.

Πάντως η δημοτική κοινότητα Καλυβών έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για την παραβατική δράση ομάδων στην περιοχή ζητώντας την λήψη μέτρων.

Συγκεκριμένα όπως τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν «ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος που δυστυχώς έχασε με τόσο άδοξο τρόπο την ζωή του από τους γνωστούς άγνωστους που ζουν ανάμεσα μας και τους γνωρίζουμε όλοι μας (Δήμος, Αστυνομία, κάτοικοι Καλυβών, καταστηματάρχες, ξενοδόχοι κλπ) αλλά στον βωμό του χρήματος ουδείς ασχολείται, ευθύνες υπάρχουν γι’ αυτό το συμβάν αλλά και υπέυθυνοι, όμως για ακόμα μια φορά θα επικρατήσει άκρα του τάφου σιωπή για το συμφέρον όλων μας.

Για να φτάσουμε σε αυτό το συμβάν υπάρχει παρελθόν περιστατικών καθώς έχουν γίνει επανειλημμένα καταγγελίες και παράπονα από πολίτες των Καλυβών & το τοπικό συμβούλιο Καλυβών τα οποία υπάρχουν στα συρτάρια των αρμόδιων επι του θέματος αρχών χωρίς δυστυχώς να έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια οφέλιμη ενέργεια.

Η βία και η αναταραχή που επικρατεί αυτή την στιγμή στο χωριό μας είναι καθαρά εισαγόμενη και οι κάτοικοι των Καλυβών είναι φιλήσυχοι κοιτάζοντας την δουλειά τους και ο μόνος σκοπός τους είναι πως θα αναδείξουν την περιοχή τους για ένα καλύτερο μέλλον και ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το γεγονός. Τέλος, η ελλιπή αστυνόμευση που επικρατεί στο χωριό μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις