Νέο σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Τρία οχήματα συγκρούστηκαν – Τέσσερις τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), κοντά στο Ρέθυμνο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 15:00., στο 64ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στον Αδελιανό Κάμπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το ένα όχημα κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο, ενώ τα άλλα δύο κινούνταν προς τα Χανιά. Η ακριβής αιτία της σύγκρουσης διερευνάται από τις αρχές, οι οποίες προσπαθούν να συνθέσουν τα γεγονότα που οδήγησαν στο ατύχημα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν τους τραυματίες στα πλησιέστερα νοσοκομεία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που επίσης έφτασε γρήγορα στο σημείο, απεγκλώβισε μια γυναίκα από τα συντρίμμια και την παρέδωσε στο ΕΚΑΒ για άμεση ιατρική φροντίδα.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν προς το Ηράκλειο. Στο όχημα αυτό επέβαινε μόνος του. Επιπλέον, τρία άτομα από ένα εκ των άλλων δύο οχημάτων υπέστησαν τραυματισμούς. Ευτυχώς, οι δύο επιβάτες του τρίτου αυτοκινήτου βγήκαν αλώβητοι από το περιστατικό.

Η Τροχαία βρέθηκε γρήγορα στον τόπο του ατυχήματος για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθώς η σύγκρουση προκάλεσε μεγάλη συμφόρηση με ουρές αυτοκινήτων να σχηματίζονται στην Εθνική Οδό. Οι αρχές εργάζονται για να αποκαταστήσουν την ομαλή ροή της κυκλοφορίας και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα