Ένας… χάος με τα σκουπίδια στην περιοχή των Μεσαμπελιών!

Αρχές Ιουνίου, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς Κελσίου, οι κάτοικοι της περιοχής των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο έρχονται αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα: τα σκουπίδια και τα μπάζα που συσσωρεύονται έξω από τους κάδους των απορριμμάτων.

Τα σημεία συλλογής απορριμμάτων στις Μεσαμπελιές παρουσιάζουν μια απογοητευτική εικόνα. Σκουπίδια και μπάζα βρίσκονται διασκορπισμένα στο έδαφος, γύρω από τους γεμάτους κάδους, δημιουργώντας όχι μόνο μια αισθητική ασχήμια αλλά και μια υγειονομική βόμβα. Η κατάσταση αυτή δεν είναι μόνο ενοχλητική, αλλά και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους, καθώς η κατάσταση αυτή φαίνεται να μην είναι προσωρινή.

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων. Παρά τις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση των συνθηκών, η κατάσταση στις Μεσαμπελιές δείχνει να χειροτερεύει.

Ο δήμαρχος Καλοκαιρινός, ο οποίος έχει επικεντρωθεί σε σημαντικά έργα ανάπτυξης για το Ηράκλειο, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει αυτό το επείγον πρόβλημα που πλήττει την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

Η θερμοκρασία της συζήτησης ανεβαίνει, καθώς η τοπική κοινωνία ζητά άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση της καθαριότητας στην περιοχή. Οι κάτοικοι καλούν τον δήμο να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες για τη συλλογή των απορριμμάτων και την τακτική συντήρηση των κάδων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις