Την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Βρέλη το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Ζωγραφάκη
Την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Βρέλη το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Ζωγραφάκη

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Βρέλη το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Ζωγραφάκη

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Βρέλη Μοιρών Δήμου Φαιστού, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν, στο χωριό από όπου καταγόταν, τον Μανώλη Ζωγραφάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 χρονών.

Πατέρας ενός γιού και μιας κόρης, ο Μανώλης Ζωγραφάκης πάλεψε γενναία τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο, σε μια άνιση μάχη, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν.

Η γενέθλια γη, το αγαπημένο του χωριό, ο Βρέλης, θα "υποδεχτεί" την Κυριακή τον Μανώλη Ζωγραφάκη, έναν εξαίρετο χαρακτήρα όπως αναφέρουν όλοι όσοι τον γνώριζαν και δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν την είδηση της απώλειας του.

Από το "Διαsosτε" εγκάρδια συλλυπητήρια στο γιό του Ανδρέα, στην κόρη του Μαρία, στη νύφη του Ελένη, στο γαμπρό του Στέλιο Καζάκη, στη μητέρα του Παρασκευή, στα αδέρφια του Αντώνη & Γεωργία Ζωγραφάκη, Στέλιο & Βασιλική Ζωγραφάκη, Νεκταρία Ζωγραφάκη & Γιώργο Πατσιά, στα εγγόνια του Χρήστο, Μανώλη, Μανώλη, Ευτυχία & Αριάδνη και σε όλους τους στενούς συγγενείς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού του που θα τον σκεπάσει.

 

πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις