Κρήτη: Πιθανόν να χάθηκε από την περιοχή του νοσοκομείου ο 70χρονος αγνοούμενος

Μια “περίεργη” εξαφάνιση συνέβη προχθές το απόγευμα σε περιοχή των Χανίων.

Ένας 70χρονος τουρίστας από τη Δανία βγήκε από το ξενοδοχείο με τον συγκάτοικό του και πήγαν σε μίνι μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Όταν ο συγκάτοικος βγήκε από το μίνι μάρκετ, δεν βρήκε έξω από αυτό τον 70χρονο. Μάλιστα, τον κάλεσε αρκετές φορές στο τηλέφωνο χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση.

Το συμβάν έγινε την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη το βράδυ, αφού ο συγκάτοικος δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για τον 70χρονο, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Σημειώνεται ότι ενημέρωσε την αστυνομία πως εκείνο το βράδυ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 70χρονος είχε παραληφθεί το βράδυ της Τρίτης, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είχε μεταφερθεί στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων. Μετά τη διενέργεια εξετάσεων, τον άφησαν να φύγει. Οπότε ενδέχεται η περιοχή στην οποία είδαν τελευταία φορά τα ίχνη του να μην ήταν οι Άγιοι Απόστολοι, αλλά η περιοχή του νοσοκομείου.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τον 70χρονο Δανό.

Για τον 70χρονο Δανό εκδόθηκε Silver Αlert που αναφέρει τα εξής:

Ο Peter Fyhn, 70 ετών, που κάνει διακοπές στην Κρήτη, εξαφανίστηκε στην περιοχή του πάρκου Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά Κρήτης, το βράδυ της 04/06/2024.

Έχει γκρίζα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια, ύψος 1,78 μ. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε  μπλε σορτς, μπλε μπλούζα και καφέ πέδιλα.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 05ης/06/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Κρήτη: Πιθανόν να χάθηκε από την περιοχή του νοσοκομείου ο 70χρονος αγνοούμενος

flashnews.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις