Στην Α2 ΕΠΣΗ θα αγωνιστεί τελικά ο Ζαρός – Θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά!

Παρά το γεγονός πως κέρδισε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, η διοίκηση του Ζαρού αποφάσισε να μην αγωνιστεί στην μεγαλύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν! 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από μια επιτυχημένη ποδοσφαιρικά και οχι μόνο χρονιά, η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την πρώτη θέση στην κατηγορία.
Χωρίς να παρεκκλίνει όμως από την φιλοσοφία και το πλάνο της, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα νέα παιδιά , ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να βιώσουν τον υγιή ανταγωνισμό.

Ο Α.Ο Ζαρού, αν και πρωταθλητής στην κατηγορία θα μείνει πιστός στην φιλοσοφία για την οποία επέλεξε η Διοίκηση πριν μερικά χρόνια, να αγωνιστεί σε μικρότερη κατηγορία.

Στηριζόμενοι κυρίως σε δικά μας παιδιά , με πρωταρχικό στόχο τον αθλητισμό, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτήν την ιδέα και τη νέα χρονιά.

Με μικρά και σταθερά βήματα, για να έχουμε τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό και φυσικά να κρεμαμε το καλάθι εκεί που φτάνει το χέρι μας, η ομάδα και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ. Σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια, θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, τους γονείς και φυσικά τα παιδιά!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, την ΕΠΣΗ και τους διαιτητές, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις