Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά Λουδοβίκο των Ανωγείων!

Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά Λουδοβίκο των Ανωγείων. Οι δύο τραγουδοποιοί συνεργάζονται στο τραγούδι «Ο Κακός Μαθητής». Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά δισκογραφικά πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στο άλμπουμ «Η Πύλη της Άμμου» του 1997.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έγραψε τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, ενώ οι Μωζαΐκ έπαιξαν, τραγούδησαν και έκαναν την ενορχήστρωση του τραγουδιού. Το τραγούδι συνοδεύεται από οπτικοποιημένο υλικό από την ηχογράφηση του τραγουδιού σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου.

Ο ίδιος ο Λουδοβίκος αναφέρει για το νέο τραγούδι: «Υπήρξα μέτριος έως κακός Μαθητής. Τρίτη δημοτικού η Δασκάλα μου έδωσε ενδεικτικό με 6. Και επειδή την κοίταξα κάπως απορημένος μου είπε: "και πολύ σου είναι"… Αυτό το Τραγούδι το έγραψα αρχικά κάνοντας χιούμορ βλέποντας στην τηλεόραση τους πρώτους επιτυχόντες να τυχαίνουν μεγάλης δημοσιότητας και τιμών από πολιτικούς ιερωμένους δημοσιογράφους. Το τραγούδι αντανακλά περισσότερο την εποχή που εμείς είμαστε μαθητές κι από την αρχή ήξερα πως γράφεται για τη φωνή και το χαρακτήρα του Σωκράτη Μάλαμα. Οι Μωζαΐκ έκαναν εξαιρετική ενορχηστρωτική δουλειά
με καθοδηγό τον μάγο το Γιάννη τον Δίσκο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Newsbomb.gr, o Λουδοβίκος είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του «Κακού Μαθητή», αναφέροντας στα σχέδιά του για το καλοκαίρι ότι: «Θα κάνω συναυλίες και επιτέλους ετοιμάζουμε το τραγούδι "Κακός Μαθητής" με τον Σωκράτη Μάλαμα».

To εξώφυλλο του single έχει φιλοτεχνήσει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις