Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον φίλο του γιατί του είπε να πληρώσει το λογαριασμό

Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, όπου ένας κτηνοτρόφος περίπου 35 ετών τραυματίστηκε από μαχαίρι.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα σε μπαρ της περιοχής, όπου ο δράστης και το θύμα διασκέδαζαν στην ίδια παρέα. Η κατάσταση ξέφυγε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, όταν η παρέα αποφάσισε να αποχωρήσει και ο δράστης πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν είχαν να του δώσουν ρέστα από το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ με το οποίο επιχείρησε να πληρώσει. Ο δράστης απάντησε ότι θα περάσει αργότερα να εξοφλήσει. Ο κτηνοτρόφος, ωστόσο, επενέβη λέγοντας ότι ήταν ντροπή να αφήσουν απλήρωτο τον λογαριασμό, κάτι που εξόργισε τον φίλο του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να χτυπήσει στην κοιλιά τον κτηνοτρόφο. Ευτυχώς, το θύμα κατάφερε να αντιληφθεί την κίνηση και έβαλε τα χέρια του μπροστά στο σώμα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χέρια και όχι στην κοιλιά.

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα