Σοφία Βεργκάρα: Λανσάρει τη δική της μάρκα καφέ ποζάροντας… γυμνή

Η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε γυμνή με κόκκους καφέ στο στήθος της, καθώς ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει τη δική της μάρκα καφέ, ονόματι ¡DIOS MÍO! Πρόκειται για μία κολομβιανή μάρκα που αποτίει φόρο τιμής στις γυναίκες που καλλιεργούν καφέ.

Η εν λόγω επωνυμία αποτελεί συνεργασία της Σοφία Βεργκάρα με την Federación Nacional de Cafeteros (Η Εθνική Ομοσπονδία Καφελοπαραγωγών – FNC), το πιο σημαντικό ίδρυμα καφέ στην Κολομβία, για την παραγωγή αυθεντικών κολομβιανών κόκκων καφέ υψηλής ποιότητας.

«Η συγκεκριμένη κίνηση προέρχεται από την αγάπη μου για τον κολομβιανό καφέ και τις απαιτήσεις μου για την υψηλή ποιότητά του» δήλωσε η Σοφία Βεργκάρα. «Μεγάλωσα στην Κολομβία, πίνοντας καφέ. Περάσαμε τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας αυτά τα μείγματα με μια καταπληκτική ομάδα γυναικών καλλιεργητών. Οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 30% των Κολομβιανών καλλιεργητών καφέ και είναι τιμή μας να αναδεικνύουμε τις οικογένειες και τις κληρονομιές τους μέσω του ¡DÍOS MIO!».

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει πως «με καταγωγή από τα βουνά της Κολομβίας, όπου ο καφές είναι κάτι περισσότερο από ένα ποτό, το ¡DÍOS MIO! είναι μια έκφραση πάθους και αυθεντικότητας. Παραπέμπει στις παραδόσεις και τις γεύσεις της χώρας, ενώ αναδεικνύει τις γυναίκες καλλιεργητές καφέ». Το όνομα, που μεταφράζεται σε «Θεέ μου!», είναι μια κοινή έκφραση που χρησιμοποιούν οι Λατίνοι όταν ανακαλύπτουν την τέλεια γεύση και γεύση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα