Κακοποίηση 2χρονης στο Ηράκλειο: «Έχει σημάδια σε όλο του το σώμα», λέει η γιαγιά του παιδιού

Την περασμένη Κυριακή, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε απανωτά τηλεφωνήματα με αναφορές για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα.

Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ μετά τον ξυλοδαρμό του.

Στο LIVE NEWS μίλησε η γιαγιά του παιδιού.

«Βλέπω το παιδί μου με χειροπέδες. Το κοριτσάκι είναι στην αγκαλιά μου και είχε πολλούς μώλωπες. Εγώ ήρθα εδώ την Παρασκευή γνωρίζοντας πως το παιδί είχε πέσει στο μπάνιο. Και το γδύσαμε με την γιατρό και ήταν μία μελανιά ολόκληρο. Έπαιρνα την κόρη μου να την φέρει και μου έλεγε δεν μπορώ είναι στη γιαγιά του. Με απέφευγε. Τώρα είναι καλά το παιδάκι, είναι τρομοκρατημένο αλλά στην υγειά του είναι καλά.

Έχει σημάδια στο λαιμό, στα χέρια, στα χείλη, στους ώμους παντού. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης. Με την κόρη μου είχα επαφές και έπαιρνα και το παιδί και βγαίναμε. Τελευταία φορά το είδα το παιδί πριν από 1.5-2 μήνες, δεν μου το έφερνε, το έκρυβε. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να το χτύπησε. Έκανε τα πάντα γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις