Ηράκλειο: Από το πλοίο στο ΠΑΓΝΗ – Συναγερμός για μια 61χρονη γυναίκα

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν το πλοίο “Πρέβελη” εκτελούσε το δρομολόγιο από την Ρόδο για τον Πειραιά με ενδιάμεση στάση το Ηράκλειο όπου μια 61χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παραμείνει στο Ηράκλειο όπου περίμενε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ για αναλυτικές εξετάσεις.

Η ενημέρωση του Λιμενικού:

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΠΡΕΒΕΛΗΣ¨ Ν.Ρ. 06, ότι μια 61χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αφού εξετάσθηκε από ιατρό μέσα στο πλοίο κρίθηκε ότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης για προληπτικούς λόγους.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ρόδο με προορισμό τον Πειραιά και με ενδιάμεσα λιμάνια της Χάλκης – Διαφανίου – Πηγαδιών – Κάσου – Σητείας – Ηράκλειου – Ανάφης – Θήρας.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, η 61χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το πλοίο απέπλευσε για εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις