Καταγγελία για βιασμό σε βάρος ιδιοκτήτη γνωστού bar-restaurant – Τι κατέθεσε 31χρονη

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα καταγγελία για βιασμό 31χρονης Ελληνίδας μέσα σε γνωστό bar-restaurantστη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr, η 31χρονη εμφανίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και ανέφερε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας έπεσε θύμα βιασμού από τον ιδιοκτήτη γνωστού bar-restaurant.

Πιο αναλυτικά, κατέθεσε ότι ήταν περίπου 00.10 της Τετάρτης, όταν ο 56χρονος -αφού προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημά του- ακολούθως τη προσκάλεσε για ένα ποτό μέσα στο μαγαζί.

Η 31χρονη δέχτηκε την πρότασή του και κάθισαν με την παρέα του ιδιοκτήτη στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο – τρία ποτά. Περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα και ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο μαγαζί, αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και μετέβησαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου έλαβε χώρα ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε και μετέβη στην οικία της. Το μεσημέρι έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία της 31χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα ο 56χρονος συνελήφθη στο bar-restaurant που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Στην 31χρονη χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση. Κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού της, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για εργαστηριακές εξετάσεις.

Επίσης, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 30-05-2024 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις